Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Brød | Pølsehorn

Frokost -» Brød

Pølsehorn

Pølsehorn

Ingredienser:
25 g gær
1½ dl mælk eller vand
50 g margarine
1 tsk salt
1 tsk sukker
250 g hvedemel
3 pølser
æg til pensling
evt. ketchup + sennep + revet ost

Nok til 8 store pølsehorn (1 bageplade)


Fremgangsmåde:
Udrør gæren i lunken mælk eller vand (37 grader). Tilsæt salt, sukker og smeltet margarine og til sidst melet.
Dejen æltes og stilles til hævning i 20 minutter tildækket.
Dejen slås ned og rulles ud som en rund pizza. Skæres derefter i 8 trekanter, ved at dele dejen på midten 4 gange.
Pølserne skæres i 3 lige store stykker og lægges på dejen i den brede ende og rulles sammen.
Pølsehornene hæver nu i 25 min. på pladen. Pølsehornene pensles inden de sættes i ovnen evt. med æg, hvorefter de bages ved 200 C i ca. 15 min.
Alternativt kan trekanterne smøres med ketchup, sennep og drysses med lidt ost på hver pølse, inden den rulles


Søgeord: pølsehorn, pølser, brød, pølse horn, opskrift

Tilføjet d. 02-09-2006 19:36:00
Indsendt af: Claus Petersen
Kategori: Frokost » Brød
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Mette., d.16-01-2008, kl.08:52
hej jeg skal skrive om frugt og grøntsager heeh

Skriv en kommentar til opskriften: Pølsehorn
Dit Navn:
Validering: 2 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Boller m. hytteost og gulerod


Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser.
Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk