Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Brød | Boller m. hytteost og gulerod

Frokost -» Brød

Boller m. hytteost og gulerod

Ingredienser:
½ pk. gær
5 dl kold væske (vand eller mælk)
2 spsk olie eller flydende margarine
1-2 tsk. groft salt
1 lille bæger hytteost
3 revne gulerødder (medium størrelse)
2 dl havregryn
ca. 500 g mel


Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser.
Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.
Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.
Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.
Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter


Søgeord: Boller, brød, hytteost, gulerod, havregryn

Tilføjet d. 24-10-2008 12:53:42
Indsendt af: Gitte
Kategori: Frokost » Brød
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Boller m. hytteost og gulerod
Dit Navn:
Validering: 9 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Pølsehorn


Udrør gæren i lunken mælk eller vand (37 grader). Tilsæt salt, sukker og smeltet margarine og til sidst melet.
Dejen æltes og

Pølsehorn

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk