Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fisk | Laksekarbonader i tomat sauce

Frokost -» Fisk

Laksekarbonader i tomat sauce

Laksekarbonader i tomat sauce

Ingredienser:
650 g hakket laksekød
2 spsk hakkede kapers
2 spsk finthakket skarlotteløg
1 tsk dijionsennep
½ finhakket rød peberfrugt
½ hakket chili
50 g fedtstof

Sauce:
½ hakket løg
½ rød peber
1 ds hakket tomater
50 g fedtstof
20 g mel
2 dl bouillon
3 dl piskefløde
salt, peber

Tilbehør:
300 g pasta

Pynt:
Basilikum


Fremgangsmåde:
Laksekarbonader:
Rør alle delene i en skål til en ensartet masse. Kom gerne i køleskab i 15 minutter herefter.
form farsen til 4 karbonader og steg dem gyldre i fedtstoffet.

Sauce:
Løg og peber hakkes fint og sauteres i fedtstoffet.
Mel røret i. Boullion, let knuste peberkorn, tomat og fløde tilsættes og saucen koges igennem.
Smages til med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og anret den sammen med kabonader og sauce.


Søgeord: karbonader, laks, laksekarbonader, krebinetter

Tilføjet d. 25-10-2009 03:40:38
Indsendt af: Lars Bom
Kategori: Frokost » Fisk
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Laksekarbonader i tomat sauce
Dit Navn:
Validering: 3 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk