|
 |
Kød | Pita Kebab
Frokost -» Kød
Pita Kebab
Ingredienser: 3 store oksebøffer af filet. Marinade: 1 stort finthakket løg, ½ dl olivenolie, ½ dl rødvin, 2 fed finthakket hvidløg, 1 tsk. oregano, 1½ tsk. spidskommen, 1 finthakket rød chili uden kerner, ½ tsk. peber, 1 tsk. salt.
Endvidere: Ca. 100 g semidryed tomater (drænet).
Dressing: 250 g cremefraiche 18 %, 2 dl klippet purløg, salt, peber. 6-8 pitabrød, salatblade.
4 portioner
Fremgangsmåde: Skær kødet i strimler på tværs. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kødet heri.
Lad det trække i mindst ½ time.
Varm en pande godt op.
Rist kødet heri under omrøring til det er mørt, 2-4 min.
Smag til med salt.
Vend tomaterne i blandingen.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Lun brødene.
Fyld kødblanding og salatblade i.
Hæld en smule dressing oven på
Søgeord: pita, kebat, pita kebab, kebap, shawarma, pitabrød
Tilføjet d. 29-10-2010 13:03:23
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Frokost » Kød
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser
|
|
|
Skriv en kommentar til opskriften: Pita Kebab
|
|
|