Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Kød | Pita Kebab

Frokost -» Kød

Pita Kebab

Ingredienser:
3 store oksebøffer af filet.
Marinade:
1 stort finthakket løg,
½ dl olivenolie, ½ dl rødvin,
2 fed finthakket hvidløg,
1 tsk. oregano,
1½ tsk. spidskommen,
1 finthakket rød chili uden kerner,
½ tsk. peber, 1 tsk. salt.

Endvidere: Ca. 100 g semidryed tomater (drænet).

Dressing: 250 g cremefraiche 18 %,
2 dl klippet purløg, salt, peber.
6-8 pitabrød, salatblade.

4 portioner


Fremgangsmåde:
Skær kødet i strimler på tværs. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kødet heri.

Lad det trække i mindst ½ time.
Varm en pande godt op.
Rist kødet heri under omrøring til det er mørt, 2-4 min.
Smag til med salt.
Vend tomaterne i blandingen.

Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Lun brødene.
Fyld kødblanding og salatblade i.
Hæld en smule dressing oven på


Søgeord: pita, kebat, pita kebab, kebap, shawarma, pitabrød

Tilføjet d. 29-10-2010 13:03:23
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Frokost » Kød
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Pita Kebab
Dit Navn:
Validering: 3 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk