|
|
Lette RetterFrokost -» Lette Retter
1
|
Tænd ovnen på 200 grader. Steg kyllingefilleterne ved middelvarme ca. 20 minutter på hver side. Kom ciabattabrødet i ovnen. skær salat, agurk og tomat. Steg bacon'en på en varm pande. Kom creme fraise i en lille skål og smag til med karry, salt og peber, og kom derefter gurkemeje i til dressingen har fået med pæn gul farve. Når kyllingen og brødet er færdigt kommer du salat, agurk og tomat på brødet. Fordeler kyllingen og baconen på salaten og kommer lidt mere salat på, og øv.
Yderligere info: Club Sandwich Opskrift -»
|
2
|
Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne - ca 10 min. Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie. I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring. Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber. Vask salaten og tomaterne og skær dem i .
Yderligere info: Club Sandwich Opskrift -»
|
|
3
|
Løg skæres i fine tern og røres sammen med resten til dressingen. Opbygningen af en rigtig club sandwich foregår sådan her: Først tager man en skive toastbrød som smøres med lidt smør, derpå lægges salat, kylling, bacon samt karrydressing. Derpå lægges et nyt stykke toastbrød der er smurt med smør, herpå lægges tynde skiver tomat, løg, agurk, spejlægget samt karry dressing, derpå lægges den sidste skive toastbrød. Derefter ” klemmer” man lidt på sandwichen, stikker 4 tandstikker i og skær.
Yderligere info: Clubsandwich - The Original Opskrift -»
|
|
|
|
|