Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Brød

Frokost -» Brød


1

Boller m. hytteost og gulerod

Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser.
Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.
Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.
Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.
Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Yderligere info: Boller m. hytteost og gulerod Opskrift -»
2 Pølsehorn

Pølsehorn

Udrør gæren i lunken mælk eller vand (37 grader). Tilsæt salt, sukker og smeltet margarine og til sidst melet.
Dejen æltes og stilles til hævning i 20 minutter tildækket.
Dejen slås ned og rulles ud som en rund pizza. Skæres derefter i 8 trekanter, ved at dele dejen på midten 4 gange.
Pølserne skæres i 3 lige store stykker og lægges på dejen i den brede ende og rulles sammen.
Pølsehornene.
Yderligere info: Pølsehorn Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk